حرامخواری دارویی در هرمزگان + سند
وقتی یک قلم دارویی موجود نباشد تبدیل میشود به یک اکسیر شفا بخش برای بیمار و مردم سرگردان «در این داروخانه و آن داروخانه» برای پیدا کردن یک قرص ساده خب چرا این قدر نابسامانی که مردم با جان خود باید تاوان آنرا بدهند.
میدانید چطور امکان دارد یک نفر تبدیل شود به همه کاره و پادشاه دارویی استان هرمزگان؟ خیلی ساده است در مرحله اول کلی حکم مدیر دولتی مربوطه برای آن شخص واسط که یک کارشناس ساده دارویی است صادر میکند و بعد دوران بخور بخور آغاز میشود آنهم به واسطه ایجاد انحصار در عرصه دارویی که تاوان آنرا مردم با دادن جان عزیزانشان دارند میپردازند بدانید برای این شبکه پزشکان دلسوز مهسا مهم فقط کسب پول به هر قیمتی و رفتن به سفرهای تفریحی خارجی و اخذ تابعیت کشورهای غربی است نه ایجاد امنیت سلامت برای مردم!؟
اگر ارتباطات «تو در توی» دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را کالبد شکافی کنید متوجه میشوید که از تصاحب هر صندلی و ایجاد انحصار درآمد میلیاردی به جیب میزنند مثلاً فردی با هویت «فرینام فاریابی» با مدرک کارشناس دارویی توسط دکتر غلامرضا فرشیدفر معاون غذا و دارو بعنوان مسئول بازرسی ، نظارت و ارزیابی عملکرد حوزه امور دارویی بیمارستانهای استان و شرکتهای پخش دارو در هرمزگان و تأمین دارو و داروهای مخدر منصوب میشود.
خب به نظرتان همه این سمتها را چشم بسته به یک نفر میدهند یا کاسهای زیر نیم کاسه وجود دارد آخه این همه احکام که «همه هم» با هم، مغایرت دارد آنهم برای یک پرسنل!!! ، پس مدیر دارو و مابقی بازرسها و کارشناسها چه نقشی دارند !
جناب فاریابی هم بازرس بیمارستانها هم بازرس و ناظر شرکتهای دارویی و هم پیمانکار دو داروخانه بیمارستانی است؟ مگر امکان دارد مگر میشود بله در هرمزگان غیر ممکنی وجود ندارد.
باتوجه به مدرک کارشناسی داروسازی ایشان مهر دکتر داروساز رو پایین نسخ و فاکتورها میزنند، پروانه موسس، کد تخصیص دارویی، پروانه مسئول فنی و… مربوط به داروخانه مرکزی مکران را میتوانید بگویید حالا کجاست ؟
در طرف دیگر خانم دکتر سحر صفری مسئول فنی داروخانه بیمارستان جاسک ، چطور در داروخانه «مغازه» مرکزی مکران حضور دارند و مهر مسئول بیمارستان رو پایین فاکتورها و نسخ میزنند خب بفرمایید چه مقدار سهمیه دارویی برای جاسک ارسال میشود با یک کد دارویی که هم از بیمارستان تأمین میشود و هم در داروخانه مکران نکته اینجاست!
جناب فاریابی همزمان و بیش از چندین ماه هم داروخانه «بیمارستان جاسک» و «بیمارستان میناب» را با هم در اختیار داشتند ، از تاریخ واگذاری چه کسی مسول فنی داروخانه بیمارستان میناب بوده و با کد و مهر کدام مسؤول فنی دارو در اختیار بیمارستان قرار میگرفته …
چگونه داروخانه میناب حجم بالایی از سرم رو در تایمهای مختلف در اختیار دارد و با کامیونی که خودش گرفته ، سرم از پخش ثامن برای داروخانه خودش میبره و مابقی داروخانه ها حتی یک سرم هم ندارند!
نحوه واگذاری داروخانه بیمارستان میناب نامعلومه همچنین شرکت کنندههای آن خب پاسخ دهید چرا طی ادوار گذشته دکتر حامد صالح را در خصوص پیمانکاری داروخانه بیمارستان میناب رد صلاحیت کردند و از مدار خارج شد.
چرا دکتر جعفر زاده هم از پیمانکاری داروخانه بیمارستان شهید محمدی در سالهای گذشته و داروخانه شبانه روزی خصوصی میناب هم رد صلاحیت میشوند.
الان هر دارویی که در کل استان کمبود داریم فقط در داروخانه مشیردوانی مربوط به بازرس محترم غذا و دارو ، سرکار خانم دکتر مریم صالح (همسر آقای دکتر فتحعلی مدیر محترم دارو) پیدا میشود.
چرا و طبق چه گاوبندی فقط داروخانه مشیر دوانی در اختیار ایشون قرار گرفته چطور تمام کارشناسها و بازرسهای غذا و دارو این مدل داروخانهها را در اختیار گرفتند.
وقتی مدیر دارو استان هرمزگان یک جوان بیتجربهای باشد که همزمان در هیأت علمی و مدرس دانشکده، معاون آموزشی دانشکده، موسس داروخانه خصوصی و مدیر دارو استان هم باشد فجایع بدتری بر مردم مظلوم هرمزگان نازل خواهد شد.
مشخصاً چیزی به اسم نظارت در حوزه دارو در سطح استان هرمزگان وجود ندارد که هیچ شاهد همراهی همین ناظرها هم هستیم که با یک تحقیق ساده از ویزیتورهای شرکت ها و در آوردن فاکتورهای داروخانههای این نورچشمیها از شرکتهای دارویی، خواهید دید چیزی به اسم توزیع عادلانه سهمیهها وجود ندارد در کنار متلاشی شدن سایر داروخانهها تاوان این رویه را مردم با جان خود دارند میپردازند.
انتهای پیام