وثیقه مهدی جهانگیری چقدر بوده است؟

به گزارش «اشکان» به نقل از مشرق، برخی رسانه‌ها خبر داده‌اند مهدی جهانگیری برادر معاون اول رئیس جمهور و رئیس‌گروه مالی گردشگری و نایب‌رئیس‌اتاق بازرگانی تهران که به اتهام فساد اقتصادی در مهرماه ۹۶ بازداشت شده بود، با لابی‌های سنگین، وثیقه خود را از ۶هزار میلیارد به هزار میلیارد تومان کاهش داده و با تأمین آن، آزاد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه ۱۰ اسفند ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با اشاره به روند پرونده مهدی جهانگیری گفت: این پرونده مسائلی را در کرمان و مسائل مهم‌تری را در تهران داشت و نهایتاً با هماهنگی بین دستگاه قضائی کرمان و تهران، این پرونده به تهران منتقل شد، در مرحله تحقیقات مقدماتی است و هنوز کیفرخواستی صادر نشده و بعد اتمام پرونده می‌توان درباره جزئیات این پرونده توضیح داد.

ثروت هنگفت مهدی جهانگیری چگونه بدست آمده است؟

مهدی جهانگیری، برادر اسحاق جهانگیری چگونه توانسته به ثروت هنگفت در این کشور دست پیدا کند؟ برادر کوچک معاون اول دولت و رئیس گروه مالی گردشگری که ده‌ها شرکت و بانک زیر نظر آن است، این دارایی ها را از چه راهی به دست آورده است؟

برای روشن شدن ثروت مهدی جهانگیری کافی است سری به پایگاه گروه مالی گردشگری زد. نگاهی به گروه مالی گردشگری نشان می‌دهد که این گروه متشکل از ده‌ها شرکت ریز و درشت از جمله بانک گردشگری، شرکت اقتصادی نگین گردشگری ایرانیان، شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان، شرکت گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران، گروه مهندسی صنعت نفت و گاز لاوان، مجتمع فولاد صنعت بناب، بیمه آرمان و… است.

گروهی که در سایر بازراهای مالی و سرمایه‌ای دستی بر آتش دارد و بسیاری از پروژه‌های هتل سازی، پروژه‌های نفتی و گازی، ‌ساختمان سازی، اقامتگاه‌های بین راهی و تفریح گاه‌ها را در سراسر کشور در حال اجراء دارد و یا برنده اصلی مزایده‌های دولتی در اجرای چنین پروژه‌هایی است.

بسیاری از این ثروت چند هزار میلیارد تومانی که در نوع خود در رقابت با ثروت ۲۵ هزار میلیاردی بابک زنجانی قرار می‌گیرد، در طول سالهایی به دست آمده که وی پس از استعفاء از معاونت سازمان گردشگری و میراث فرهنگی در  زمان رحیم مشایی، شرکت‌های اقماری را تأسیس و در همان دولت پروژه‌های بزرگ را نصیب خود ساخت.

مهدی جهانگیری همان کسی بود که در سال ۸۷ پس از ماجرای مشهور حمل قرآن با موسیقی و دف، تحت فشار علما و اقشار متدین ناچار به استعفاء شد.

البته جستجویی با عنوان “رانت خواری بزرگ در شرکت خصوصی متصل به حلقه قدرت” در سال ۱۳۹۰؛ تمامی زوایای پرونده جهانگیری، مشایی و بقایی را روشن می‌سازد.

انتهای پیام/*

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. خدا لعنتشون کنه … تا وقتی این موجودات بی دین و ایمان و بی اصل و نسب وجود دارند ایران پیشرفت نمیکنه … همین کرمان با این همه پتانسیل و معدن و …. باید کلانشهری زیبا و بزرگ و با امکانات زیاد باشد در حالی که نسبت به خیلی از کلانشهرها بسیار ضعیفه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا