خواسته‌های محیرالعقول رئیس بهزیستی از مراجع و بی‌اعتنایی آشکار مراجع

رویا بابایی

سفر به کربلا، توقف هواپیماهای عبوریِ حامل پزشکان از آسمان ایران به‌منظور مداوای مجروحین مقاومت و اعزام مددجویان به محور مقاومت خواسته‌‌های رئیس بهزیستی کشور از مراجع قم بود.

اوایل سال جاری وقتی قادری به دیدار برخی مراجع قم رفت، تصور می‌شد هدف او از این اقدام، درخواست کمک‌ مراجع برای حل مشکلات مددجویان است، درحالی‌که‌ او فارغ از این اندیشه، اهداف سیاسی و درخواست‌های نامرتبط به مددجویان را دنبال می‌کرده است‌.

یک منبع آگاه در این‌باره به خبرنگار کمپین معلولان می‌گوید:قادری در دیدار با مراجع قم علیرغم وجود مشکلات بسیار زیاد در جامعه هدف بهزیستی، خواستار هزینه‌ اعزام کارکنان بهزیستی به کربلا، توقف هواپیماهای عبوریِ حامل پزشکان از آسمان ایران به‌منظور مداوای مجروحین مقاومت، کمک‌ به ایجاد پایگاه در محور مقاومت (سوریه ،لبنان،یمن)، آموزش مددجویان و اعزام آنها به این پایگاه‌ها شد که همه موارد با بی‌اعتنایی مراجع مواجه گشت.‌

به گفته این منبع: وقتی مقدمات دیدار قادری با نماینده آیت‌اله سیستانی در قم فراهم شد به قادری پیشنهاد شده بود که‌‌ ایشان امکانات خوبی در دست دارند لذا خواسته‌هایتان از وی بزرگ باشد.مثلا‌ در حد گرفتن اعتبار برای ساخت بیمارستان ویژه برای درمان رایگان یکی از گروه‌های معلولان، زنان یا کودکان و اگر این طرح مثلا ۲۰۰ هزار میلیارد هزینه دارد نصف آن را از ایشان بخواهید تا هم دردی درمان شود و هم اقدام بزرگ و ماندگاری باشد.

وی می‌افزاید: همچنین با توجه به سابقه کمک‌های چند میلیاردی دفتر آیت‌اله سیستانی به جامعه مددجویان، به قادری پیشنهاد داده شد تا ایجاد کارگاه‌های حرفه‌آموزی،اشتغال و بازارچه‌های فروش تولیدات آنها در مراکز همه استان‌های کشور را به‌عنوان خواسته بعدی مطالبه کند.

به گفته این منبع،وقتی دیدار اتفاق افتاد،قادری حدود ۲۰ دقیقه‌ در مورد مسائل انقلاب، وظایف بهزیستی، اینکه بهزیستی باید به انقلاب خدمت کند و ما باید در جهان پایگاه مقاومت باشیم صحبت کرد و از چهره همه حاضرین در مجلس پیدا بود این صحبت‌ها را نمی‌پسندند.

وی ادامه می‌دهد: کمی بعد نوبت به طرح خواسته‌ها رسید. قادری در اولین خواسته، تأمین هزینه سفر به کربلا برای ۵۰۰ نفر از کارکنان بهزیستی را درخواست کرد و در خواسته دوم که تاکید کرد آن را در هیأت دولت هم مطرح کرده، بیان کرد: مسافران پزشکی که در کلیه هواپیماهایی که از آسمان ایران عبور می‌کنند شناسایی کنید و ۲ روز در بیمارستانهای ما به‌منظور مداوای مجروحین مقاومت در سوریه، لبنان، یمن و کشورهای جنگ‌زده توقف کنند.

وی ادامه می‌دهد: یکی از تعجب‌برانگیزترین خواسته‌های قادری از نماینده آیت‌اله سیستانی،کمک به ایجاد پایگاه‌ در محور مقاومت (سوریه،یمن،لبنان)، آموزش و تربیت مددجویان به‌منظور اعزام‌ و استقرار در این پایگاه‌ها در راستای اهداف و خدمت به نظام بود.

این منبع بیان می‌کند:چهره حجت‌الاسلام شهرستانی هنگام صحبت‌های قادری ناراحت بود.وی مسأله کربلا را ضروری نمی‌دید و هیچ جوابی به قادری نداد چون این خواسته را با مکاتبه هم می‌شد مطرح کرد. اما قادری اصرار کرد که ما از شما توقع کمک داریم و باز ایشان جوابی نداد.

به گفته این منبع،هنگام طرح خواسته دومِ قادری هم یکی از حاضران در جلسه گفت توقف ۲ روزه هواپیماها بسیار بیشتر از هزینه ویزیت بیماران هزینه خواهد داشت.ضمناً اینکار به دو دلیل امکانپذیر نیست. اول اینکه اگر سفر پزشکان کاری باشد قطعا در جای دیگری از دنیا بیمارانی منتظر ویزیت و جراحی هستند که با در صورت توقف ممکن است جانشان به خطر بیفتد و دلیل دوم اینکه همه مسافران هواپیما هم همراه آن پزشکان معطل خواهند شد.

او اضافه می‌کند:خواسته سوم قادری در رابطه با اعزام مددجویان‌ به محور مقاومت با توجه به اینکه بخش مهمی از جامعه هدف را معلولان،سالمندان،زنان، کودکان کار،بیماران روانی مزمن،معتادان متجاهر‌ و گروه‌های خاص تشکیل می‌دهند امکانپذیر نیست،به‌قدری نامربوط و غیرکارشناسانه بود که با بی‌اعتنایی آشکار مراجع مواجه شد.

وی اضافه می‌کند:آقای شهرستانی در پاسخ به خواسته دوم قادری هم به«پزشکان بدون مرز» اشاره کرد و گفت این پزشکان که هم‌اکنون در ایران بیماران را رایگان درمان می‌کنند.

به گفته این منبع، آقای شهرستانی طرز فکر قادری را نپسندید و باقی حاضران در نشست هم معتقد بودند این خواسته‌ها بسیار سطحی و ناپخته بود در حالیکه از رئیس بهزیستی‌ انتظار می‌رفت خواسته‌های جدی‌تری را که نشاندهنده اشراف و دغدغه او نسبت به حوزه کاری‌اش است مطرح کند.

این منبع می‌گوید:دیدار قادری با سایر مراجع نیز خالی از گله‌مندی نبود و سقف خواسته‌های او به موارد جزئی و سطحی محدود بود که نشان می‌داد او چندان هم در باغ بهزیستی سیر نمی‌کند!

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا