۱۰ اقدام محرمانه مجلس و دولت را مرور میکند / یواشکی علیه مردم
انتشار دستورالعمل وزارت کشور در روزنامه اعتماد و برخورد قضایی با این رسانه به علت اینکه دستورالعمل از سوی وزارت کشور محرمانه تلقی شده بود، یک بحث مهم را در ارتباط با نگاه جریانی که مناصب قدرت را به صورت یکدست در اختیار دارد روشن کرده است. اینکه این مجموعه مردم را «محرم» خود نمی دانند و تلاش می کنند امور را محرمانه کنند.
لیست محرمانگی های جریان اصولگرایی که حالا قدرت را در اختیار دارد روز بیشتر میشود. از مذاکرات هسته ای با آمریکا گرفته تا قوانین مجلس به صورت محرمانه و به دور از دید مردم بررسی می شود. حتی مواردی همچون استعفای یک نماینده اصولگرای مجلس هم به صورت محرمانه و در جلسه غیرعلنی بررسی می شود. بیایید این لیست را تا جایی که می دانیم مرور کنیم:
۱-محرمانه کردن مذاکرات ایران و آمریکا تا آنجا که هیچ کدام از رسانه ها در جریان روند مذاکرات قرار نداشت. در عوض رسانه های آمریکایی به طور کامل در جریان قرار داشتند.
۲-بررسی لایحه صیانت از فضای مجازی یا همان لایحه فیلترینگ فضای مجازی که به جای صحن علنی به کمیسیون ویژه فرستاده شد تا در یک جمع محدود بررسی شود.
۳- بررسی لایحه حجاب و ایجاد محدودیت های اجتماعی در کمیسیون ویژه به جای صحن علنی مجلس.
۴- محرمانه کردن بخشنامه استخدام ۶۳۸۲ نفر از نهادهای خاص برای آموزش و پرورش.
۵-محرمانه کردن اطلاعات مربوط به مهاجرت.
۶-محرمانه کردن توافقات ساخت مسکن و خودرو با همکاری چین.
۷-محرمانه ماندن و بی اطلاع گذاشتن مردم از نتیجه برنامه های مولدسازی.
۸-غیرعلنی کردن جلسه نمایندگان مجلس و وزیر کشور بر سر تغییر معاون سیاسی وزارت کشور.
۹- غیرعلنی کردن جلسه بررسی استعفای الیاس نادران.
۱۰-محرمانه شدن لیست نمایندگان مجلس که خودروی شاسی بلند گرفتند.
به این موارد روشن باید تعداد کثیر جلسات غیرعلنی مجلس برای بررسی موارد گوناگون اقتصادی و مسائل روز کشور را هم اضافه کرد.
اما اگر سئوال شود چرا جریان یکدست شده در حاکمیت به دنبال این است که تا حد امکان موارد را محرمانه کند، هیچ پاسخی به ذهن نمیرسد به جز اینکه: آنها نمی خواهند مسئولیت کاری که می کنند را بپذیرند. برای همین راه حل را در بی خبر نگاه داشتن مردم دیدند.
منع: امتداد
انتهای پیام