بر اساس این گزارش از طرفی محل نگهداری گندم در محوطه باز و درمعرض انواع آفتها قرار داشته و اگر چه طبق اظهارات مسئول انبار در مواقع بارش باران چادری برروی آنها کشیده می شود ولیکن مشاهدات عینی حاکی از آن است که کنترل رطوبت – جلوگیری از ورود انواع آفتها و… به هیچ عنوان کنترل نشده و مراقبتهای بهداشتی لازم صورت نمی گیرد بطوری که گندمهای دپو شده در معرض هوای آزاد و در محوطه باز قرار داشته که اگر چه از نظر میزان رطوبت شاید فعلاً قابل نگهداری مقطعی باشد ولیکن در فصل گرما کاملا” غیر بهداشتی بوده و منشاء ایجاد کپک و انواع آفتهای دیگر خواهد بود که با توجه به اینکه گندم یک محصول استراتژیک میباشد میبایست تدابیر لازم توسط دستگاههای متولی اتخاذ گردد تا گندم تولیدی در فضایی مناسب و دارای تهویه لازم نگهداری شود تا از بروز حوادث بهداشتی جلوگیری بعمل آید.
انتهای پیام