سوءتغذیه در کشور روبه افزایش است

مدیرکل دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت که بنابر پژوهشی كه سه ماه نخست سال‌جاری انجام داديم، تعداد زيادی از خانواده‌ها، مصرف گوشت و ميوه و لبنيات را كاهش داده يا حذف كرده‌اند ؛ به گفته این مقام وزارت بهداشت، در دوره شیوع کرونا تعداد خانوارهای فقیر و «افراد دچار سوءتغذيه در كشور روبه افزايش است.»

به گزارش اشکان نیوز ، زهرا عبداللهی تاکید کرد که از میان خانوارهایی که مصرف «گوشت و میوه و لبنیات» را کاهش داده یا به کلی حذف کرده‌اند «۵۰ درصد اعلام کردند که به دلیل بیکار شدن یا کاهش درآمد، تصمیم به حذف یا کاهش این مواد غذایی گرفته‌اند.»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد گفت: «باید منتظر شیوع بالاتر سوءتغذیه کمبود ریزمغذی‌ها باشیم»، گفت که وقتی تغذیه مردم مناسب نباشد و دچار کمبود ویتامین‌ها و کمبود ریزمغذی‌ها و کمبود پروتئین شوند، سیستم ایمنی بدن‌شان تضعیف می‌شود و تضعیف سیستم ایمنی بدن خطر ابتلا به بیماری‌های ویروسی از جمله کووید۱۹ و حتی مرگ و میر ناشی از بیماری را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

The Instagram Access Token is expired, Go to the Theme options page > Integrations, to to refresh it.
دکمه بازگشت به بالا