تناقض در گفتار و عمل احمد مرادی: حامی اهل سنت در سخن، مخالف در عمل!
عملکرد احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس در قبال انتصاب و استعفای حسینزاده: در کلام موافق اهل سنت است اما در عمل مخالف سرسخت اهل سنت میشود!
یک ماه پیش، احمد مرادی در واکنش به انتصاب حسینزاده به عنوان معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، که به عنوان عضوی از جامعه اهل سنت در کابینه دولت حضور پیدا کرد، تبریک گفت. او این انتصاب را عاملی برای “وحدت، وفاق و حضور مؤثر جامعه اهل سنت در دولت” توصیف کرد. این رویکرد در ظاهر بهعنوان همدلی و حمایت از اهل سنت در بدنه دولت قلمداد شد و انتظار میرفت که موضع وی در این مسیر پایدار بماند.
اما، دیروز ورق برگشت؛ هنگامی که موضوع استعفای حسینزاده از نمایندگی و پیوستن وی به دولت مطرح شد، ناگهان رگ غیرت مرادی به جوش آمد. برخلاف مواضع پیشین، او در صحن علنی مجلس به شدت مخالفت کرد و مدعی شد که حسینزاده باید در مجلس بماند و از “ظرفیت بالای خود” در قوه مقننه بهره ببرد، نه در دولت. نکته جالب اینجاست که در این ماجرا، هیچکس به عنوان موافق استعفای حسینزاده نطق نکرد.
بهعلاوه، سخنان آقای مرادی به قدری تاثیرگذار بود که مجلس به حضور حسینزاده در دولت رأی منفی داد. این تناقض آشکار در گفتار و عمل، برای جامعه اهل سنت که به مرادی نزدیک به ۶۰ هزار رأی در حوزه انتخابیهاش داده بودند، ناخوشایند به نظر میرسد. عملکرد مرادی این سوال را ایجاد کرده که چرا وی حاضر نشد در این مقطع حساس یک رأی از خود به نفع اهل سنت ارائه دهد؟ آیا سهم جامعه اهل سنت در کشور فقط به نصب چمن مصنوعی در حوزههای انتخابیه محدود میشود؟
تحلیلگرانی که این جریان را دنبال میکنند، معتقدند که نطقهای احساسی و تصمیمات ناگهانی افرادی مانند مرادی، نه تنها به وحدت و وفاق در کشور کمک نمیکند، بلکه میتواند زمینهساز شکافهای عمیقتری شود.
انتهای پیام