باسمهتعالی
کوشش کنید که پایگاه ملی برای خودتان درست کنید. این به این است که گمان نکنید که چون شما صاحب مقام هستید، منصب هستید باید به مردم فشار بیاورید. هر چه صاحب منصب ارشد باشد باید بیشتر خدمتگزار باشد. مردم بفهمند که هر درجهای که این بالا میرود با مردم متواضعتر میشود… این یک مسئلۀ کلی است برای همۀ ما که فکر این باشیم ـ که برای ملتمان ـ بفهمد ملت که ما خدمتگزار ملت هستیم؛ ملت ادراک کند که ما خیر او را می خواهیم، وقتی آن را ادراک کرد که ما همه خیر ملت را می خواهیم، ملت هم پشتیبان ماست. در هر صورت آنی که برای شما مهم است خدمت کردن به همۀ طبقات خصوصاً مستضعفها، خصوصاً محرومینی که در طول تاریخ محروم بودهاند باید خدمت کنید و خدمتتان را بگویید به آنها، و وقتی گفته می شود، عمل دنبالش باشد.
حضرت امام خمینی (ره )
محضر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران: حجت الاسلام و المسلمین رئیسی
و
مقام عالی وزارت کشور جناب آقای وحیدی
سلام و احترام؛
مهدی دوستی که در یازده مهر ۱۴۰۰ حکم دولت را از دست وزیر کشور دریافت و آن را روی سر گذاشته بود، در حالی به سومین سال تصدی این عنوان نزدیک میشود که نه تنها در راستای تحقق عدالت و توسعه هرمزگان گام بر نداشته ، بلکه در بسیاری از حوزهها بواسطه عملکرد ناصحیح پسرفت را شاهد هستیم .
امضاءکنندگان این کارزار به واسطه ضعف شدید وی در اداره امور و عقب ماندن از اهداف و شعارهای دولت سیزدهم و با اشراف به ناتوانی ایشان، خواستار برکناری فوری مهدی دوستی از استانداری و نمایندگی دولت در هرمزگان هستند.
در کارنامه سراسر انتقاد وی جز شعارهای تخیلی از جمله ایجاد شهرکهای متعدد در حوزههای شیلاتی ، پتروشیمی ، فولادی ، کشاورزی ، نساجی ، دارویی و شیشه بدون در نظر گرفتن ظرفیت و پتانسیلهای استان اقدامات شاخص و قابل توجهی که جامعه را به سمت امید آفرینی و ارتقای اعتمادی عمومی هدایت کند ، به چشم نمی خورد .
نشستهای بینتیجه پشت درهای بسته با مسئولان کشور و ادعاهای عجیب و غریب از این نشستها که بدون حضور اصحاب رسانه رقم خورده و می خورد ، در افکار عمومی سیاسیکاری و تلاش برای بقا، تلقی می شود .
آنچه موجب عقب ماندگی استان در دوره مدیریتی استاندار شده ، عدم استفاده از نخبگان ، مدیران توانمند و با تجربه ، عدم بهره گیری از مشاورههای تخصصی کارشناسان، چهره های برجسته دانشگاهی و فعالان حوزه های مختلف است . جابجاییهای عجولانه در مدیریتهای ستادی، بکارگیری مدیران ناکارآمد در استان، به انزوا بردن کارشناسان، مدیران کاربلد ، نتیجه ای جز نارضایتی عمومی و مسدود شدن مسیر توسعه نداشته و ندارد . تقابل با شهروندان منتقد، ایجاد اتاق بتنی در مواجهه با رسانه ها ، اتخاذ تصمیمات غیر کارشناسانه در جلسات محفلی، استان هرمزگان را که دارای ظرفیت های عظیم خدادادی است به جامعه ای محروم و کم برخوردار که در فقر و فلاکت در جمع استانهای برتر کشورقرار دارد ، تبدیل نموده است .
اتفاقات بحرانی در مراکز مختلف تحت نظارت استانداری، عدم تمایل و توانایی در پیگیری و رفع فقر در هرمزگان، عدم ارائه گزارش عملکرد دستگاهها، اتلاف بودجه استان در امورات غیرمرتبط و غیرضروری، خنثی بودن در قبال ضایع شدن حقوق مردم، بیتفاوتی نسبت به مطالبات مردم، چشم بستن بر روی تخلفات و استفادههای سوء، اصرار به اجرای طرحهای غیرکارشناسی و غیرقابل انجام تنها بخشی از ضعف مدیریتی مهدی دوستی را عیان می سازد .
در هیچ دوره ای از تاریخ استان هرمزگان از سال ۱۳۵۴که این استان تشکیل شده تا به امروز شاهد فاصله بین مردم و مسئولین نبوده ایم . در هیچ دوره ای فضای رسانه استان اینقدر با نماینده عالی دولت و مدیران استان دچار تنش و تشنج نبوده است . در هیچ مقطعی حوزه های فرهنگ ، صنعت ، اقتصاد ، ورزش به اندازه این نزدیک به سه سال ضرر و زیان ندید . در حالی که رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره جهاد تبیین و تشریح دستاوردهای جمهوری اسلامی را مکرراً به مسئولین گوشزد نموده و لازمه تحقق این امر ، تقویت اعتماد عمومی ، ارتباط مستمر با رسانه ها و بهره گیری از نخبگان فرهنگی است که گویا در قاموس وی جز تشتت در ارتباط با آنان چیز دیگری نمی گنجد . مهدی دوستی به عنوان کلیددار دولت در هرمزگان دوران سیاه مدیریتی را ثبت کرد ، شورای اطلاع رسانی که می توانست نقش موثری در تقویت تعاملات و همسویی در تبیین دستاوردها داشته باشد ، به شورایی فرعی ، نیمه تعطیل و بدون ره آورد تبدیل شده است .
این کارزار مطالبه گری از ریاست محترم جمهوری اسلامی و مقام عالی وزارت کشور است که مصرانه خواستار «برکناری مهدی دوستی استاندار هرمزگان» می باشند و اعلام مینمایند استان برای جبران همه کم کاری ها و تصمیمات نابجا به نیرویی متخصص، توانمند و کارآمد نیاز دارد؛ به شخصیتی نیاز دارد که از نمد حقوق بر زمین مانده مردم مظلوم و بیپناه هرمزگان، دنبال کلاهی برای خود نباشد و به جای حفظ موقعیت و تأمین آتیه خویش، آبادانی هرمزگان را در سایه وحدت و همدلی مردم و مسئولین با اقدامات جهاد گونه ، مدبرانه و متعهدانه دنبال نماید .
همراه ما شوید و با این کارزار مطالبهگری، صدای اقشار محروم ، ستمدیده و مستأصل از سوءمدیریت را به گوش جامعه
برسانید..
استاندار هرمزگان با کلی وعده و لباس کار و پیراهن چهار جیب و بوت کاترپیلار ( تیپ مهندسی) به میدان آمد و یادم هست برای اجرای تعمیرات یک پل شخصاً به شهر میناب رفته و نظارت کرده بود ولی بعد از مدتی اقامت در مهمانسرای استانداری و نشست و برخواست با سیاسیون خود را از انظار عموم پنهان کرده و درب اتاقش نیز به روی مردم بسته و مشکلات و اعتراضات مردم را به معاونین و همکاران که کارآیی مناسبی ندارند سپردند!
بزن#حرف_مردم